STÁLÉ MENU

POLÉVKY

Kuřecí consommé se zeleninou a nudlemi 125 Kč

Polévka z pečeného celeru s brzlíkem, nakládaným celerem a uzenými jablky 285 Kč

PŘEDKRMY

Variace modroploutvého tuňáka 495 Kč
• marinovaný s Bloody Mary želé
• tatarák s Ponzu omáčkou a mučenkou
• opečený s avokádovým pyré

Terina z chobotnice s kaviárem z hranáče, aioli z černého česneku, šafránovou emulzí a marinovanými jablky 440 Kč

Tatarák z U.S. Prime hovězího s langustýnkou, krémem z Lardo di Colonnata, ‘Nduja crackerem a majonézou 385 Kč

Houbové ragú s burratou Campana, divokou brokolicí a rakytníkem  395 Kč

PASTA

Gnocchi s mořskými plody, pyré z Cime di Rapa, krevetovým beurre blanc, sicilskými citróny a rybí pěnou 625 Kč

Paccheri s kančím ragú, zeleninou, kaštany, parmazánovou pěnou a mandlemi 485 Kč

Raviolo Nino Bergese se žloutkem, ricottou, špenátem a emulzí z černých lanýžů 385 Kč

HLAVNÍ CHODY

Krokety z shiitake a halloumi se zeleninou „Escalivada“ a pěnou z gorgonzoly 415 Kč

Chobotnice a mušle sv. Jakuba s petrželovým pyré, polentou, prosciuttema omáčkou Romesco 820 Kč

Variace Paderbornského kukuřičného kuřete 460 Kč
• prso s dýňovým flanem
• stehno s černými lanýži a kadeřávkem

Hovězí líčka na červeném víně se zeleninou, karotkovým risottem, cibulkami Borettane v balsamicu a hovězí kroketou 680 Kč

Čerstvá ryba a steak dle aktuální nabídky

DEZERTY

Variace z čokolády VALRHONA 545 Kč

• Gianduja Noisette 35% parfait s višněmi Amarena a lískovými ořechy
• Manjari 64% ganache se sušenými švestkami
• Dulcey 35% mousse, polosféra z tmavé čokolády s ostružinou
• Guanaja 70% crème brûlée
• Feves Yuzu 32% mousse

Hruškové mille-feuille se zmrzlinou z tonka fazolí a karamelovým krémem 285 Kč

Výběr sýrů 380 Kč