alla carbonara - vejce, vývar, guanciale, Pecorino Romano, pepř Sarawak
ČERSTVÉ DOMÁCÍ TĚSTOVINY
475 Kč
máslová omáčka, Parmigiano Reggiano a černý lanýž
DOMÁCÍ BRAMBOROVÉ GNOCCHI
425 Kč
se salsicciou, houbami, rukolou a citronovou pangrattatou
Hlavní chody
POLOVINA PEČENÉHO PADEBORNSKÉHO KUŘETE
470 Kč
s grilovanou zeleninou a rozmarýnovou omáčkou
CHOBOTNICE SE SARDSKOU FREGOLOU
790 Kč
s chorizem, kompotem ze sicilských citronů, divokou brokolicí a demi glace z červeného vína
TELECÍ SVÍČKOVÁ ROSSINI
990 Kč
se smetanovou bramborovou kaši, mladým špenátem, pečeným foie gras a lanýžovým demi glace
DUŠENÝ JELENÍ KRK
530 Kč
s dýňovým rizotem, kořenovou zeleninou, kompotem z cibule Tropea a gorgonzolovou omáčkou
ČERSTVÁ RYBA A STEAK DLE DENNÍ NABÍDKY
Dezerty
VARIACE Z ČOKOLÁDY VALRHONA
545 Kč
•Zmrzlina z Gianduja čokolády s lískovými ořechy •Manjari 64% s mořskou solí •Fíková ganache z Opalys 33% •Hruškový mousse z Dulcey 35% •Pralinka z Guanaja 70% plněná švestkou
SICILSKÉ CANNOLLI
285 Kč
plněné ostružinovým krémem se zmrzlinou z kakaových bobů